114
Description
בטבע, נפוצה הקואלה ביבשת אוסטרליה בלבד, בעיקר במזרחה; היא חיה באזורי יערות האקליפטוס, שעליו הם מזונו היחידי. הקואלות מבלות את מרבית זמנן, כ-18 שעות ביממה, בשינה. בשאר הזמן הן תרות אחר מזון.
Photo information
Comments 25
Views 613
Uploaded on
2009-11-11 09:27:31
Category Other
No information.
EXIF
No EXIF
2009-11-12 08:10:56
מתוק.
0
Translate
Reply
Save
2009-11-11 22:32:11
[q]ריבן ראובן: צילום חמוד ויפה ![/q]
0
Translate
Reply
Save
2009-11-11 22:24:13
צילום חמוד ויפה !
0
Translate
Reply
Save
2009-11-11 21:50:18
מתוק מאוד.
0
Translate
Reply
Save
2009-11-11 18:57:12
חמוד מאוד!
0
Translate
Reply
Save
חמוד, אחלה תפיסה!
0
Translate
Reply
Save
2009-11-11 18:31:29
יופי של תיעוד
0
Translate
Reply
Save
2009-11-11 17:35:04
תפיסה יפה ראיה צילומית טובה
0
Translate
Reply
Save
2009-11-11 16:46:46
התמזגות נהדרת של החיה עם הנוף
0
Translate
Reply
Save
2009-11-11 16:39:33
[q]מרי: איזן חיה מחודה ומתוקה! פשוט לחבק אותה! תפיסה טובה! :P[/q]
0
Translate
Reply
Save
2009-11-11 16:21:45
[q]מלאק: איזה חמוד צילום טוב מאוד[/q]
0
Translate
Reply
Save
2009-11-11 15:36:02
איזן חיה מחודה ומתוקה! פשוט לחבק אותה! תפיסה טובה! :P
0
Translate
Reply
Save
Show more comments
Visitors (613)